Sohasem késő

Kedves párKatt!

Szeretném megosztani Önökkel a következő örömhírt: az októberi MÉCS Napok révén a Jóisten eszköze lehettem abban, hogy hosszú ideje egyedül élő Anyukám párra leljen.

2023. okt. 20-22-én részt vettem a MÉCS lelkigyakorlaton. Bensőséges, mély beszélgetéseink voltak a kiscsoportban, és életre szóló élményekkel gazdagodtam. Bár egyik ismeretségből sem lett több, de két csoporttagommal később is összefutottam egy közösségben, ahol barátilag tudtuk egymást üdvözölni.

2023. okt. 28. Anyukámnak, aki akkor 65 éves volt, és már régóta egyedül élt, elmeséltem a MÉCSes élményeimet, és megmutattam neki a csoportképet. A csoportképen mellettem álló férfiről megkérdezte, kicsoda. Egy Anyuval egykorú, szimpatikus, vidám ember volt (ugyanabból a megyéből, ahonnan származom). Mondtam Anyunak, "szívesen megadom az email címedet neki".

Anyu akkor ezt még nem akarta, én azért mégis megadtam, "ha nem szimpatikus, még mondhatsz nemet." ;-) Már levelezett valakivel az illető, de két hét múlva újra írt, hogy aktuális-e még. Bátorítottam, hogy igen, és akkor írt Anyunak.

2023. nov. 10.: túlvannak egy levélváltáson, és mindketten lelkesek :)

Közben többször is találkoztak, sokat sétáltak, beszélgettek, színházba mentek, kirándultak együtt. Megismerkedtek egymás családtagjaival, gyerekeivel, unokáival.

2024. március 25.: eljegyezték egymást.

2024. május 20.: itt ülünk együtt a pünkösdhétfői ebédnél, és megírjuk a történetüket  :)

Üdvözlettel,

Zsolt

A társra vágyók számára szervezett MÉCS Napokról itt olvashatsz

A kép illusztráció (Pixabay)

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok