Megíratlan sikertörténetek (2)

Tudtad, hogy a párKattos társtalálások száma többszöröse a közzétett sikertörténetekének?

A párKatt.hu több mint egy évtizedes működésének köszönhetően mára több száz komoly kapcsolat, eljegyzés, esküvő jött létre.

Hálásak vagyunk azoknak, akik köszönetképpen, közzétehető formában megírták a megismerkedésük történetét.

A társtalálások száma azonban többszöröse a közzétett sikertörténetekének. Sokan csak egy rövid e-mailben fejezik ki köszönetüket; ezeket is örömmel fogadjuk. Anonim módon, megváltoztatott nevekkel idézünk közülük néhányat:


Kedves párKatt csapat!

Szeretném kérni, hogy a teljes profilomat töröljék véglegesen a honlapról. A Jóistennek hála és a parKattnak köszönet, hogy sikerült ezen a fórumon megtalálni a páromat. További munkájukra kérem a Jóisten áldását!

Üdvözlettel: Judit

*

Kedves PárKatt Csapat! 

Szüneteltetem a profilomat, ugyanis rövid párKattos jelenlét után ismertem meg egy komoly és jószándékú, intelligens férfit, akivel barátságot kötöttem. A kapcsolatunk nem szokványos, mi sem vagyunk „átlagosak". Bár párkapcsolat reményében kerestem fel a párKatt.hu-t, ez még nem az, de majd az Úr segít minket a jövő mikéntjében. Hálásan köszönöm a munkájukat, a jelenlét lehetőségét!

Vali

*

Köszönetemet fejezem ki, hogy itt lehettem. MEGTALÁLTAM a páromat, aki most már a jegyesem is egyben! Kérem ezért, hogy a profilomat törölni szíveskedjenek.

Viktor

*

Tisztelt PárKatt szerkesztőség!

Ezúton szeretném arra kérni Önöket, hogy véglegesen töröljék párkatt profilomat a weboldal adatbázisából. Örömmel jelzem, egy ideje már annak, hogy megismerkedtem jelenlegi párommal, aki szintén regisztrált tagja volt a párKatt oldalnak. Mivel kapcsolatunk egy magasabb szintre lépett, ezért indokolttá vált a törlés. Hálásan köszönöm a lehetőséget!

Csongor

*

Férjhez mentem, és született egy csodálatos kislányunk ☺️ köszönjük!

Márta


Kapcsolódó


párKatt.hu

Kép: Pexels

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok