Sokat gondolkoztam, imádkoztam, hogy belevágjak-e...

Kedves párKatt.hu csapata!

Egyik barátnőm az oldalatokon megtalálta 1 hét alatt azt, akivel elhatározták, hogy egymásra találásuk után élőben ismerkednek tovább, így barátnőm felajánlotta a fennmaradó tagságának idejét. Sokat gondolkoztam, imádkoztam, hogy belevágjak-e a társkeresés szövevényes dzsungelébe, annak ellenére, hogy az egyetem utolsó évében a szakirodalmi cikkekkel és nem a fiúkkal kellene ismerkednem.

Végül igent mondtam, és nem sokkal feljelentkezésem után rám írt az, akivel több oldalas levelezéseket, a covidnak hála órákon át tartó telefonbeszélgetéseket és rengeteg közös élményt szereztem az elmúlt évek során.

Igaz, nem könnyű két teljesen más hátterű, temperamentumú, látásmódú embernek összecsiszolódni, de a döntés, amit egymást iránti szeretetből hoztunk, megtanított elfogadni, tisztelni és megérteni egymást, így Isten színe előtt is megfogadtuk, hogy e döntés mellett egy életen át kitartunk.

Köszönjük, hogy a párKatton lehetőségünk volt megismerkedni, hiszen élőben rengeteg faktor befolyásolta volna az egymásra találásunkat, és az oldal adta lehetőségeknek köszönhetően már az első találkozás is sokkal dinamikusabb volt, és könnyebben tudtunk egymásra hangolódni. 

Isten áldása kísérje munkátokat!

Szeretettel:

Csilla és Ádám

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok