Úgy éreztük, hogy ez a kapcsolat az Úrtól van

Kedves PárKatt!

Fontosnak tartjuk a visszajelzést, hogy másoknak is reményt adjunk, és fontos a tanúságtétel is! Örömmel osztjuk meg rövid történetünket, immár házasokként.

2023. április 4-én kezdtük el a levelezést, ismerkedést, és 3 hét múlva már személyesen találkoztunk. Sokat beszélgettünk, és kialakult a szimpátia olyannyira, hogy már minden hétvégén találkoztunk. A távolság nem volt akadály. Nem számított, hogy nem egy városból valók voltunk. Utazgattunk egymáshoz.

Sok volt a közös bennünk, és a jövőképünk is megegyezett. Úgy éreztük, hogy ez a kapcsolat az Úrtól van, és éreztük is a gondviselést. Nem akartunk sokat várni, mert minden egyértelmű volt. Így hát belevágtunk.

Decemberben már a közös jövőnket tervezgettük. 2024. február 26-án volt az eljegyzésünk, és akkor már az esküvő időpontját is tervezgettük. 2024. május 25-én volt a templomi esküvőnk és június 29-én a polgári esküvőnk.

Nagyon boldogok vagyunk, és elsősorban az Úrnak adunk hálát a sok áldásért. Dicsőség az Úrnak!

Köszönjük nektek, hogy a párKatton keresztül mi is egymásra tudtunk találni, mint sok ezer pár! Isten áldása legyen rajtatok!

Köszönettel:

Sanyi & Timi

Kedves Timi és Sanyi, köszönjük a levelet és az esküvői képet! Isten áldása kísérjen Benneteket!

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok